Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ανασκόπηση 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Συνόλων & Ορχηστρών Κιθάρας στα Ιωάννινα

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα "Β.Πυρσινέλλας", πραγματοποιήθηκε η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας για τα Ιωάννινα, η οποία διοργανώθηκε από το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου, σε συνεργασία με το Π.Κ. Δήμου Ιωαννιτών και το Δήμο Ζίτσας.
Να σημειωθεί ότι η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών πριν την εκδήλωση, επηρέασε το πρόγραμμα συμμετοχών. Πιο συγκεκριμένα, το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας, λόγω του χιονιά, παρέμενε ακόμη κλειστό μετά τα Χριστούγενννα και το κιθαριστικό του σύνολο αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή του.
Στιγμιότυπο από τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Ιωαννίνων
Εντούτοις, ο καιρός ήταν πολύ καλός την παραμονή και την ημέρα της Συνάντησης, διευκολύνοντας το ταξίδι και τη διαμονή όσων ήρθαν από άλλες πόλεις.
Εκ μέρους του συλλόγου μας, ευχαριστούμε
τα σύνολα και τις ορχήστρες κιθάρας που έδωσαν το δικό τους χρώμα στις συναυλίες της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ιωαννίνων.
Επίσης, ευχαριστούμε το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και το Δήμο Ζίτσας για τη συνεργασία, καθώς και τους χορηγούς για τη συνεισφορά τους (οι χορηγοί αναφέρονται αναλυτικά εδώ).
Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους με προσωπική εργασία, και ενίοτε αθέατα, συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, επιβεβαιώνοντας την αξία της συλλογικής δράσης.
Ακολουθεί απόσπασμα βίντεο από τη συμμετοχή του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου και φωτογραφίες από τα σύνολα και ορχήστρες.


Φωτογραφίες: Βαγγέλης Φίλης
Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου "Sempre Viva" (Ιωάννινα, 22-1-2017)
Μικρή Ορχήστρα Κιθάρας Δημ.Ωδείου Κοζάνης (Ιωάννινα, 22-1-2017)
"FirePlay" και Μικρή Ορχήστρα Κιθάρας Δημ. Ωδείου Κοζάνης (Ιωάννινα, 22-1-2017)
Σύνολο Δημοτικού Ωδείου Λάρισας (Ιωάννινα, 22-1-2017)
Σύνολο Ωδείου "Πολυρυθμία" Πρέβεζας (Ιωάννινα, 22-1-2017)
Junior Ροδοτοπίου Ιωαννίνων (Ιωάννινα, 22-1-2017)
Κιθαριστικό Ροδοτοπίου Ιωαννίνων (Ιωάννινα, 22-1-2017)
Απονομή αναμνηστικών από τον Αντιδήμαρχο Δήμου Ζίτσας κ. Στέφανο Μιχάλη και τη Διευθύντρια του Π.Κ. Δήμου Ιωαννιτών κ. Μαρία Στρατσάνη