Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Ρεσιτάλ κιθάρας και διάλεξη του Γιώργου Μπεχλιβάνογλου στα Γιάννενα στις 19 & 20/3/2016

Τα μέλη του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου, μετά την ανοιχτή πρόσκληση και πρωτοβουλία του Μουσείου Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ρεσιτάλ κιθάρας και διάλεξη του Γιώργου Μπεχλιβάνογλου στα Γιάννενα. Επίσης, μέλη του Συνόλου μας θα συμμετέχουν στα μαθήματα που θα παραδοθούν από τον καλλιτέχνη αμέσως μετά τη διάλεξη.
Το ρεσιτάλ θα δοθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, στις 8:30 μ.μ., στην αίθουσα της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών, ενώ η διάλεξη την επόμενη μέρα, Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στις 11:00 π.μ., στον ίδιο χώρο.
Πρόκειται για μία ακόμη ιδέα του Κωνσταντίνου Βρέλλη και ευγενική προσφορά του Μουσείου Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη προς το κοινό και τους σπουδαστές κιθάρας των Ιωαννίνων (να σημειωθεί ότι, με πρωτοβουλία επίσης του ιδίου, διοργανώθηκε ρεσιτάλ κιθάρας με το νεαρό διακριθέντα κιθαριστή Δημήτρη Σουκαρά στις 17/10/2015).
Εκ μέρους του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη και ιδαίτερα προς τον εμπνευστή της ιδέας και μέλος του συλλόγου μας Κωνσταντίνο Βρέλλη.
Πρόσκληση στο ρεσιτάλ και διάλεξη Γιώργου Μπεχλιβάνογλου στα Γιάννενα


Δείτε ακόμη: