Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Το ταξίδι μας στο Αγρίνιο

Ένα ωραίο βράδυ, σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον, είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε όσοι ταξιδέψαμε στο Αγρίνιο για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015. 
Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου στο Αγρίνιο, 21.06.2015
Η συναυλία του συνόλου μας έγινε στην Πλατεία Συντριβανίου και άνοιξε με σύντομη ομιλία του μαέστρου της Φιλαρμονικής Αγρινίου Βασίλη Κονήδα και της αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Μαρίας Παπαγεωργίου, οι οποίοι μας καλωσόρισαν στην πόλη τους.
Παράλληλα με το μουσικό πρόγραμμα του κιθαριστικού μας συνόλου, που αποτέλεσε μέρος των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου, δόθηκε η δυνατότητα να
παρακολουθήσουμε την τελετή λήξης με τη συναυλία της Φιλαρμονικής Αγρινίου, όπου είδαμε από κοντά το σημαντικό έργο που επιτελεί ο μαέστρος της και οι συνεργάτες του, κατορθώνοντας να εντάξουν στο δυναμικό της 240 νέους και νέες της περιοχής.
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ολοκληρώθηκε στο Αγρίνιο με την επίδοση αναμνηστικών διπλωμάτων από το Δήμαρχο της πόλης Γεώργιο Παπαναστασίου προς τους φορείς που πήραν μέρος σε αυτή. Τέλος, οι διοργανωτές τιμώντας τη συμμετοχή του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου στις εκδηλώσεις τους, παρέθεσαν τραπέζι σε όλα τα μέλη μας.
Φωτογραφίες: Χρήστος Παργινός
Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου στο Αγρίνιο, 21.06.2015
Η Ανθή Λύγδα παρουσιάζει τη συναυλία
Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου μετά τη συναυλία στο Αγρίνιο
Από τη συναυλία του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου στο Αγρίνιο
Φιλαρμονική Αγρινίου υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Κονήδα
Επίδοση αναμνηστικών από το Δήμαρχο Αγρινίου
Μέλη του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου στο Αγρίνιο